• 1392/05/07 - 12:51
  • 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حادثه در کمین اورژانسی ها

تکنسین های اورژانس ۱۱۵ کاشان از حادثه تصادف جان سالم به دربردند

رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی کاشان گفت: تکنیسین‌های اورژانس ۱۱۵ این مرکز در ساعت ۱:۳۸ بامداد جمعه‌گذشته درکیلومتر ۴۰ اتوبان کاشان - قم در حال جابجایی و انتقال مصدومان یک خوروری سواری بودند که یک دستگاه کامیون با آمبولانس پارک شده ی آنان برخورد کرد.
دکتر ابوالفضل شجاعی با بیان اینکه تکنیسین‌های این مرکز در زمان وقوع حادثه، بیرون از کابین آمبولانس در حال رسیدگی به مصدومان تصادف قبلی بودند، گفت:‌ به این افراد آسیب جسمی وارد نشد.
وی با اشاره به مجروح‌شدن راننده کامیون در جریان وقوع این حادثه، خاطرنشان کرد: احتمالا خواب‌آلودگی راننده کامیون علت این حادثه بود اما علت قطعی آن توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.
دکتر شجاعی با بیان اینکه در جریان این حادثه آمبولانس مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پژشکی کاشان به شدت دچار خسارت شد، گفت: پس از وقوع این حادثه دو آمبولانس اورژانس ۱۱۵ کاشان به محل حادثه اعزام و پس از ارائه مراقبت‌های اولیه، مصدومان هر دو حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل نمودند

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 12424
کلمات کلیدی