• 1402/01/26 - 12:06
  • 96
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آمار و عملکرد

12 هزار مزاحم تلفنی با اورژانس قم در طول یک سال گذشته

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قم گفت: از مجموع تماس‌های حاصله با اورژانس طی یک سال گذشته 12 هزار و 195 تماس مزاحمت تلفنی بوده است.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ قم، دکتر عزت اله بهزادی نیا در گفت‌وگویی به تماس‌های گرفته‌شده با کارشناسان اورژانس 115 در سال گذشته اشاره و اظهار داشت: در این مدت 303 هزار و 620 تماس تلفنی با همکاران اورژانس گرفته‌شده که بیش از 114 هزار مورد نیز منجر به مأموریت شده است.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قم ادامه داد: از مجموع تماس‌های حاصله با اورژانس طی یک سال گذشته 12 هزار و 195 تماس مزاحمت تلفنی بوده است.

به گفته دکتر بهزادی نیا در سال گذشته 103 هزار و 846 مددجو از مرکز فوریت‌های پزشکی خدمات دریافت کرده‌اند؛ همچنین تعداد مأموریت‌های انجام‌شده با موتورلانس 3هزار و 460 مورد و اتوبوس آمبولانس 35 مورد بوده است که از این تعداد 155 مورد به مراکز درمانی منتقل‌ شده‌اند.

  • گروه خبری : اخبار استان,گزارش عملکرد
  • کد خبر : 56970

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید