*پیام دکتر ایرانی خواه رئیس دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر
...

السلام علیک یا ام الائمه النجباء الصدیقه الطاهره
او فاطمه است معنی این نام را«از هر زبان که می شنوم نا مکرر است»
بیستم جمادی الثانی، خجسته سالروز میلاد فرخندهی دخت گرامي نبوت صلي الله عليه و آله و سلم، محور رسالت، قلهی رفیع معرفت، چشمهي زلال ولايت، واسطهي فيض و اسوهی تمام عیار امامت، نماد عصمت و طهارت، تنها سبب عالم خلقت،کوثر معرفت حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها است.
باده در شور تمنّاست خدا میداند آسمان محو تماشاست خدا میداند
روز ميلاد سراسر نور انسان کاملی كه تمامی ارزشهاي متعالي در وجود ملكوتياش جلوهگر است شخصیتی که با نزول خود از عالم جبروت به عالم ناسوت، مطلع الفجر آفرید و تمام شرق و غرب عالم را منور ساخت تا هدایت، تكامل، و ارتقاي شخصيت انسانها را رقم بزند. فجر درخشانى که، اول شخصیت جهان اسلام جهت دریافت وجود ذی جود او، عروج کرد و در قاب قوسین او ادنی، رحمت واسعهی الهی را با کمال تکریم و احترام پذیرا گردید.
آن که با خلقت تو هر چه که بود آورده جبرئیلش به سجود تو سجود آورده
اينجانب ضمن تبريك روز ميلاد همهی خوبيها، و بزرگداشت هفتهی مقام زن، روز مادر و سالروز ولادت بنیانگذار جهموری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، به مقام معظم رهبری (حفظهالله تعالی) و تمامي تلاشگران بیشائبه در دولت تدبیر و امید به ویژه دانشگاهیان و بانوان مکرمه اعم از اساتید، كارمندان و دانشجویان عزیز، توفيق بهرهگيري از زلال معنويت حضرت صديقهی طاهره سلام الله علیها با عنایات خاصهی حضرت امام زمان عجلالله تعالی فرجه الشریف و توجهات بانوی کرامت حضرت معصومه سلام الله علیها را از خداوند منان خواستارم تا درمحيط علم و ادب، از عطر وجود آن بيبديل خلقت، همواره بهرهمند شده و نوید بخش طلوعی فرخنده، متعالي، امید و رشد در عرصهی دانشگاه و جامعه گردد.
خدا یا روح توحیدی و فاطمی را بر تمامی شئون دانشگاهی ما بگستران و چنان کن تا از آن تو گردیم نه دیگران. آمین یا رب العالمین
بهترین سیر الی الله تویی شمس و نجم و فلک و ماه تویی
دکتر ابوالفضل ایرانیخواه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم