• 1394/09/02 - 15:55
  • 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جوان ۳۰ ساله در قم سومین قربانی قاتل خاموش شد

به گزارش خبرنگار وب دا از قم ...

دکتر محمد رضا حسنی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار وب دا از قم ، افزود: این حادثه ساعت ۲۱:۱۰ شب گذشته رخ داد که بر اثر آن یک آقا۳۰ ساله جان خود را از دست داد.
وی گفت: در حادثه دیگری که ساعت ۵:۳۰ صبح امروز رخ داد، سه تن بر اثر استنشاق منواکسید کربن در جاده قم - گرمسار مسموم شدند.
وی، تولید گاز منواکسیدکربن ناشی از سوخت ذغال چوب را عامل کاهش هوشیاری این سه تن عنوان کرد و افزود: این سه تن توسط آمبولانس به مراکز درمانی قم منتقل شدند.
به گفته حسنی، جمعه شب گذشته ۲۹ آبان ماه نیز یک خانواده چهار نفره بر اثر استنشاق گاز منواکسیدکربن در این استان دچار مسمومیت شدند.
وی نقص بخاری را عامل این حادثه عنوان و اضافه کرد: هر چهار تن این خانواده به علت کاهش سطح هوشیاری به مرکز درمانی قم منتقل شدند.
وی از شهروندان درخواست کرد: با توجه به سردشدن هوا، در نصب صحیح بخاری دقت لازم داشته باشند و مبادی ورودی و خروجی لوله بخاری و دودکش را بررسی کنند.
رئیس مرکز اورژانس قم تاکید کرد: استفاده از بخاری های بدون دودکش تنها در محیط هایی که دارای تهویه و جریان مناسب هوا می باشد، مجاز است.
وی سردرد، سرگیجه، تهوع، استفراغ، کاهش سطح هوشیاری، تاری دید، فلج شدن عضلات از جمله عضلات تنفسی را از علائم مسمومیت با گاز منواکسیدکربن عنوان کرد و افزود: در صورت مواجه شدن با فرد مسموم، نخستین و مهم ترین اقدام رساندن اکسیژن(هوای تازه) به مصدوم و تماس با اورژانس ۱۱۵ است که باز کردن پنجره اتاق یا خارج کردن فرد از آن محیط موثرترین اقدام جهت بهبود حال فرد مسموم است.
از ابتدای آغاز فصل سرما تاکنون، استنشاق گاز منواکسیدکربن باعث فوت سه تن و مسمومیت ۱۷ تن در استان قم شده است.

 


  • گروه خبری : اخبار اورژانس
  • کد خبر : 21615
کلمات کلیدی