• 1393/08/14 - 07:56
  • 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تصادف در اتوبان قم - تهران ۱۰ مجروح و یک فوتی برجای گذاشت

به گزارش خبرنگار وی دا از قم ...

به گزارش خبرنگار وی دا از قم : معاون مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم هم زمان با صبح تاسوعای حسینی از مجروح شدن ۱۰ نفر و فوت یک نفر در حادثه رانندگی در اتوبان قم - تهران خبر داد.
فراهانی در ادامه بیان کرد: این حادثه که در ساعت ۸:۱۵ رخ داد متاسفانه۱۰ مجروح و یک فوتی که مردی ۲۵ ساله بود را برجای گذاشت. که هشت نفر از مجروحان طی ۲ پرواز توسط بالگرد اورژانس۱۱۵ و ۲ مجروح نیز توسط آمبولانس زمینی این مرکز به مراکز درمانی سطح شهر منتقل شدند.
وی افزود :‌ در یکی از حوادث در اتوبان قم - تهران، بالگرد اورژانس در محل حادثه حضور یافته و چهار مجروح که سه نفر باحال وخیم و یک نفر خانم باردار بود به مرکز درمانی انتقال دادند و در حادثه‌ای دیگر در اتوبان قم - تهران نیز بالگرد اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شده و چهار مجروح را به مرکز درمانی شهید بهشتی انتقال دادند.
فراهانی در پایان خاطرنشان نمود:‌ در یکی دیگر از حوادث در بخش کهک سقوط از موتور، ۲ مجروح برجای گذاشت که ۲ آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اورژانس
  • کد خبر : 17267
کلمات کلیدی