• 1401/09/23 - 19:13
  • 96
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
حوادث

خدمات رسانی 11 خودروی امدادی به دانش آموزان مسموم شده هنرستان نور قم

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ قم ، سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قم گفت: 11 خودروی امدادی اورژانس، سر صحنه حادثه دانش آموزان مسموم شده هنرستان نور به ارائه خدمات پرداختند.

 

گودرزی فر سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قم به اقدام فوری و به‌موقع اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی و کادر درمان استان پیرامون مسمومیت دانش آموزان و کادر آموزشی هنرستان نور که روز گذشته اتفاق افتاد اشاره و اظهار داشت: زمان اعلام حادثه و مأموریت اورژانس ساعت 12:22دقیقه بوده است. 

 

وی گفت: سر صحنه این حادثه 6 آمبولانس عملیاتی، چهار خودروی ستادی و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس حاضر شدند.

 

گودرزی فر با بیان اینکه در این حادثه 23 نفر کارشناس فوریت‌های پزشکی در حال کمک و امدادرسانی به حادثه دیدگان بودند، گفت: از مجموع افراد حادثه‌دیده 34 نفر پس از دریافت اقدامات درمانی مناسب به مرکز درمانی خیرین سلامت و پنج نفر نیز به مرکز درمانی ولیعصر(عج) منتقل شدند و مابقی نیز به صورت سرپایی به بیمارستان مراجعه کردند.

 

  • گروه خبری : اخبار اورژانس,گزارش عملکرد
  • کد خبر : 55552

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید