• 1394/05/31 - 14:31
  • 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حوادث ترافیکی هفته گذشته استان قم دو کشته برجا گذاشت

به گزارش خبرنگار وب دا از قم....

 

به گزارش خبرنگار وب دا از قم دکتر محمد رضا حسنی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فویتهای پزشکی قم اعلام نمود در حادثه واژگونی شدید یک دستگاه پژو که ساعت ۱۵، روز ۲۷ مردادماه در محور قم - راهجرد رخ داد، یک نفر خانم در دم کشته شد و چهار نفر دیگر نیز به شدت زخمی شدند.


وی با اشاره به اعزام بالگرد برای انتقال مجروحان این حادثه، اضافه کرد: یک نفر آقا با عملیات احیا، یک نفر خانم دچار قطع عضو شده و دو نفر آقا و خانم نیز که از نواحی متعدد دچار آسیب شده بودند، در کمترین زمان به بیمارستان شهید بهشتی قم منتقل شدند.


وی بیان کرد: در حادثه برخورد تریلی با کامیون در جاده قدیم قم – تهران که بامداد ۲۷ مردادماه جاری رخ داد، یک نفر آقا (۲۶ ساله) در دم فوت کرد.


حسنی به حادثه شب گذشته اشاره و اضافه کرد: بر اثر برخورد یک دستگاه پراید با ون مقابل بوستان علوی قم که ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه رخ داد، ۱۱ نفر مجروح شدند که با پنج دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی افزود: در حادثه واژگونی پراید که ساعت ۱۲ و ۳۷ دقیقه روز ۲۹ مردادماه جاری در کیلومتر ۷۰ جاده قم - گرمسار رخ داد، شش نفر مصدوم شدند.


وی به ماموریت های مرکز اورژانس قم از ساعت هفت صبح ۲۴ مرداد تا ساعت هفت صبح ۳۱ مردادماه اشاره کرد و گفت: در این مدت هشت هزار و ۶۹۴ تماس با این مرکز برقرار شده و منجر به انجام یکهزار و ۴۰۸ ماموریت که شامل یکهزار و ۱۷۸ ماموریت شهری و ۲۳۰ ماموریت جاده ای می باشد، شده است.


رییس مرکز اورژانس قم افزود: ۵۰۱ مورد از این ماموریت ها مربوط به حوادث ترافیکی بوده که شامل ۴۱۹ حادثه شهری و ۸۲ مورد حادثه جاده ای است.


وی با بیان اینکه این حوادث ۵۹۰ مجروح برجا گذاشته است، گفت: ۲۳۱ مجروح این حوادث به صورت سرپایی درمان شدند و ۳۷۵ مصدوم نیز به بیمارستان های سطح شهر منتقل شدند.
به گفته وی، ۳۳۵ مورد از ماموریت های ترافیکی و ۳۹۱ مجروح این حوادث مربوط به موتورسیکلت سواران بوده است.

 

  • گروه خبری : اخبار اورژانس
  • کد خبر : 20601
کلمات کلیدی